Slide-out Camper

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen, dit geldt zeker ook voor de camper van de toekomst. Bij Innova geloven we erin dat Innovatief denken in multifunctionele oplossingen de sleutel is tot succes. 

Compact rijden en riant kamperen, dat is eigenlijk wat iedere camperaar wil. Innova springt met het nieuwe concept ‘Roadtrip 595S(lide)’  in op deze wens: Een Innovatieve blik op de toekomst is geboren!

De nieuwe Roadtrip 595S is de eerste 6m. Mercedes buscamper met 4 gekeurde zitplaatsen en een riant queensbed waar je rondom heen kunt lopen. Parkeer, schuif uit, relax…

 

Slide-out in een buscamper, waarom?

De wereld verandert, en de camperwereld verandert mee. Onderwerpen als klimaat en CO2-beheersing zijn dagelijkse kost en worden steeds belangrijker. Niet alleen voor de mens zelf, ook de overheden spelen hier direct op in, met als concrete doelstelling: CO2 verlaging waar mogelijk. Omdat CO2 uitstoot direct gerelateerd is aan o.a. de aerodynamica en het gewicht van een camper,  is het zaak om zo compact mogelijk te reizen met een zo minimaal mogelijk gewicht. Daar speelt het nieuwe concept Roadtrip 595S handig op in: ‘compact rijden, ruim kamperen’. 

Multifunctionele buscamper

” Hoe ziet de camper van de toekomst er uit?”. Dat is geen eenvoudige vraag. De ideale camper bestaat niet, want ieder persoon heeft zo zijn eigen ideeen over perfectie. Een ding is echter zeker, multifunctionaliteit in welke vorm dan ook is altijd de basis voor een verbetering van een concept, je kunt namelijk ‘ meer met minder’ . Resultaat: lichter, compacter, veelzijdiger. 

De Roadtrip 595S is door zijn slide-out oplossing niet alleen de ideale compacte  travel van, hij heeft nog een innovatieve oplossing in zijn petto: ‘ een variable bed wat omgetoverd kan worden tot lounge zit’ . Met een simpele handeling wordt een tweede zitruimte gerealiseerd, waardoor je in een compacte camper toch het ruime gevoel van een grote camper ervaart!

Slide-out Badkamer

Naast de innovatieve Slide-out voor het bed beat de Roadtrip 595S nog een primeur, een ‘slide-out badkamer’. In operationele stand genoeg ruimte om fatsoenlijk te douchen. Wordt hij niet gebruikt, wordt hij gecomprimeerd tot hangkast. 

De loungezit is gemakkelijk op te bouwen. De Roadtrip 595S bevat optioneel een ingebouwd multimedia systeem met touchscreen, waarbij de kinderen achterin netflix kunnen kijken. 

Personaliseer uw Roadtrip!

Maak uw camper uniek door een bekleding te kiezen die afgestemd is op uw wensen. Vrije keuze in leder afwerking, gepersonaliseerde piot stoelen, uw eigen logo verwerkt in uw stoelen, met de Roadtrip kan het allemaal!

Bekijk de nieuwe Roadtrip 595S bij ons in de showroom, en ervaar hoe de camper van de toekomst eruit ziet!