Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

Reviews

Jan Machielsen
Jan Machielsen
14:30 06 Jun 19
Innova heeft voor ons naar volle tevredenheid een Mercedes Sprinter buscamper op maat gebouwd, waarbij de belangrijkste wens was om 4 (gekeurde) zitplaatsen te combineren met lengtebedden in een 6 meter bus. Dit konden wij nergens vinden, maar Innova heeft voor ons hun bestaande Roadtrip 595L concept op maat aangepast naar onze wensen. Het systeem werkt geweldig, want de stoelen zijn (afzonderlijk van elkaar) demontabel, d.m.v. een nieuw ontwikkeld 'fast-lock systeem'. Zo kunnen wij als we met zijn 2-en gaan de extra stoelen thuislaten voor meer ruimtegevoel, en gaan we met 3 of 4 personen dan plaatsen we extra stoelen bij. De kinderen of kleinkinderen kunnen hierdoor toch mee! De unieke stijl van Innova afkomstig uit de jachtbouw maakt het geheel af, voor ons is het project perfect geslaagd en we raden iedereen die een Mercedes camper op maat wil laten bouwen aan om eens een kijkje te nemen in de werkplaats / showroom!
Tjerk Coehoorn
Tjerk Coehoorn
20:14 25 Apr 19
INNOVA, DÈ ULTIEME PARTNER VOOR JE MB-SPRINTER CAMPER INBOUW! Na verschillende campervakanties, wisten wij het zeker... Wij wilden onze eigen camper! Geen standaard buscamper, maar één met veel uitstraling, een vol-automaat voor het rijcomfort én specifiek aangepast op onze wensen. Zoals: maximaal 6 meter camperbus met 2 persoons lengte bed, ruime zithoek, voldoende bergruimte en praktische combinatie van functies. Alleen bij Innova ioet Katwijk vonden wij dit allemaal! Door de voorspoedige ombouw van onze 5 jaar oude MB Sprinter bestelbus naar kampeerauto met spiksplinter nieuwe camperinrichting, heeft Innova zichzelf overtroffen! De samenwerking was bovendien uniek. Uitermate prettig en zeer professioneel. Altijd werd er door het team van Innova geluisterd, meegedacht en geadviseerd bij onze vragen en ideeën, waarbij kwaliteit van het eindproduct voorop stond. Zo ontstond vanuit het standaard exclusieve jachtinterieur en beschikbare Roadtrip 595L, een op punten aangepaste versie die volledig voldeed aan onze wensen! Wij zijn enorm tevreden en heel blij dat wij het Innova team de inbouw van onze kampeerauto hebben toevertrouwd! Samen met Innova hebben wij onze droom kunnen realiseren en genieten wij nu van vele Roadtrip avonturen. Yvonne & Tjerk
Hetty van Rood
Hetty van Rood
15:53 24 Apr 19
Na een uitgebreide zoektocht o.a. op internet kwam Innova in beeld.Voor de inbouw van mijn5e camper koos ik dit bedrijf. Mijn wensenlijst was lang. Het is een creatief bedrijf met grote vakkennis en ze denken steeds praktisch en oplossingsgericht mee. Onder hun handen ontwikkelden Geert, Jos en Mark mijn bus tot de mooiste, ruimste en meest praktische camper die ik me kon dromen. Vier jaar rijden wij er nu mee rond en krijgen steeds opnieuw complimenten van andere camperaars. De nazorg van Innova is uiterst zorgvuldig, vriendelijk en creatief. De manier waarop wordt gewerkt is innovatief en opvallend is hoe er wordt nagedacht en ideeen steeds weer worden omgezet in een mooi en bijzonder goed resultaat Hetty van Rood
Frans Van kraaij
Frans Van kraaij
18:43 01 May 19
Wij zijn een week met deze prachtige en zeer functionele camper op vakantie geweest. Het fijne van deze camper is dat je hem overal kan en mag parkeren.. Het grote en zeer comfortabel bed is echt top. Met de WiFi hotspot kun je zoveel streamen als je wil. TV gekeken met de ziggo app. Het rijden met de Mercedes is een waar genot. En de inrichting is echt fantastisch. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Mede door dit allemaal is de trip naar Berlijn en Dresden voor ons geweldig geweest. Groetjes Elly en Frans van Kraaij.
pieter stins
pieter stins
09:52 04 May 19
Bij onze buscamper ontbrak een fraai aanrechtblad wat standaard in de Innova campers zit. Had dit al meerdere malen op beurzen bekeken en wilde dit uiteindelijk ook in de onze. Kontakt met ze, Geert, opgenomen met de vraag of dit in onze buscamper gerealiseerd kon worden. Het antwoord was geen enkel probleem, kom maar langs. Dit gedaan, kreeg goed advies m.b.t. formaat blad, hoogte en overstek. Een aantal dagen later konden we onze buscamper ophalen, enorm tevreden met het resultaat, onze buscamper is nu helemaal af! Innova, hartelijk dank!
Bekijk alle beoordelingen