Camperbus met jachtinterieur

De unieke indeling van de Roadtrip camperbus vindt zijn oorsprong in de jarenlange ervaring in de jachtbouw, waar iedere centimeter altijd optimaal benut moet worden. Er wordt bij de Roadtrip dan ook multifunctioneel gebruik gemaakt van de kostbare ruimte.

Neem bijvoorbeeld de goed slapende lengtebedden met extra rondzit op het voeteneinde, de ergonomische yachtdesign keuken met veel praktische opbergruimte, de mooi geïntegreerde wastafel in de stijlvolle badkamer met toilet of de ruime campergarage om alle vakantie bagage in mee te nemen.

De ideale camper mag dan wellicht niet bestaan, maar de Roadtrip 2019 buscamper modellen komen wel heel dichtbij. Scroll naar beneden en ontdek hoe de bouw van de Roadtrip zich onderscheidt van alle andere campermerken.

 

Waarom is de Roadtrip camperbus uniek?

Voor de Roadtrip worden materialen gebruikt uit de luxe jachtbouw, zoals oukoumé gebogen hout, lichtgewicht ecoplex met FSC keurmerk, krasbestendig HPL, composiet, kunstleder en hoogwaardige X-trem isolatie om er maar een paar te noemen. 

Door te werken met deze karakteristieke jachtbouw materialen heeft de Roadtrip niet alleen een uniek yacht design in de camper gekregen, maar rijdt de Roadtrip beter, groener en geluidsarmer. 

 

Alleen het beste hout is goed genoeg

Het oukoumé gebogen hout is niet alleen sterker en duurzamer maar geeft de Roadtrip camper ook zijn basis voor het unieke jacht ontwerp. De ronde ergonomische vormen van dit camperinterieur zorgen voor betere zichtlijnen en zijn veel minder stoot-gevoelig dan hoekig afgewerkte interieurs. 

Het lichtgewicht ecoplex is een duurzame groene houtsoort en is niet alleen sterk, maar bespaart veel gewicht zodat je meer reisbagage mee kan nemen op die mooie lange campertrips. 

Jarenlange ervaring in de Jachtbouw

25 jaar ervaring in de jachtbouw, gecombineerd met 12 jaar ervaring in de camperbouw resulteert in een unieke combinatie van een luxe jachtinterieur in een innovatieve, comfortabele camperbus. De Roadtrip wordt bij Innova volledig met de hand gebouwd, om zo iedere individuele camperbus de beste zorg en kwaliteit mee te kunnen geven. 

Ieder meubelstuk is dan ook afzonderlijk ontworpen om naadloos in het interieur van de Roadtrip te passen. De fraai vormgegeven bovenkasten geven de nodige bergruimte terwijl in de soft-close lades onder het camper lengtebed alle beddengoed moeiteloos opgeborgen kan worden. Alle kasten en lades zijn voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk, dit gecombineerd met de nauwkeurige passing in het interieur zorgen er mede voor dat de Roadtrip stiller is dan andere campers. 

 

Camperbus met composieten blad

De Roadtrip heeft een unieke composieten afwerking in de keuken en badkamer. Op een ambachtelijke wijze wordt een naadloos composieten blad gemaakt,  met als eindresultaat een robuuste en degelijke uitstraling.

Zelfs de tafel voor – en achterin worden afgewerkt in composiet, waarmee de synergie in het interieur op alle vlakken terugkomt. Op verzoek kunnen wij de bladen ook leveren in een matte finish. 

Scheepsvloer in een camperbus

De op maat gemaakte teak-look scheepsvloer geeft de Roadtrip zijn unieke uitstraling. De vloer wordt vervaardigd uit lichtgewicht PVC elementen en voorzien van een sierlijke lijfhout afwerking, afkomstig uit de jachtbouw. 

Bekleding uit de jachtbouw

De eindafwerking van de Roadtrip vindt zijn basis in de technieken die gebruikt worden in de jachtbouw. De wanden, plafonds, lijsten en panelen worden afgewerkt in een kunstleder naar keuze. Zo krijgt de Roadtrip camperbus een gepersonaliseerd karakter.