Camper kopen

 

Een nieuwe camper kopen, daar komt veel bij kijken. Allereerst moet je bepalen welk type camper bij je wensen past. Een integraal camper, een half integraal camper of kies je toch voor de compacte en comfortabele buscamper?

Een luxe buscamper kopen geeft je de mogelijkheid om het vakantiegevoel altijd binnen handbereik te hebben. Vooraf plannen is niet nodig, met de buscamper die thuis op de oprit past ben je in een handomdraai op weg naar jouw ultieme vakantiebestemming. 

De winterstalling voor de camper is verleden tijd. Door zijn compacte afmetingen is de Roadtrip ook geschikt als dagelijks vervoersmiddel. Zo wordt zelfs naar het werk rijden omgedoopt tot een vakantiegevoel.  

Scroll naar beneden om te ontdekken hoe de Roadtrip 595L zich onderscheidt van alle andere buscampers.

Buscamper Roadtrip 595L

Het Roadtrip buscamper concept is in 2017 bedacht, ontworpen, gebouwd en door ontwikkeld met één doelstelling in gedachten: Een compacte, luxe, robuuste en vooral multifunctionele buscamper te bouwen voor de hedendaagse camperaar.

Door zijn Mercedes Sprinter automaat en compacte afmetingen rijd de Roadtrip buscamper beter dan grote campers en manoeuvreert deze buscamper gemakkelijk door steden met smalle straatjes, daar waar andere campers liever niet komen. Bovendien zet je hem gewoon voor de deur als je hem niet gebruikt, want hij past vrijwel in ieder Europees parkeer vak.

luxe camper kopen met een Jacht interieur?

Alle camper elementen, zoals de kunst lederen panelen, het composieten aanrecht blad met bijpassende tafels, de fraaie waterdichte badkamer,  de hand gemaakte scheepsvloer en de mooi afgewerkte kasten maken de Roadtrip tot één van de stilste, mooiste en degelijkste buscampers van dit moment. 

De Roadtrip 595L heeft drie verschillende kleurstellingen. De Black & White edition is onze nieuwste creatie en wordt nu al geprezen vanwege de moderne kleur combinaties. Bekijk hem op je gemak in de foto slider hieronder.

Black & White
Black & White
Black & White
Black& White
Black & White
Black & White

De Wood & Mood en de Bright & Night.

De namen van de Interieur keuzes schreeuwen om avontuurlijke roadtrips. De Wood & Mood is een meer traditioneel scheeps interieur vanwege de warme hout kleuren die je in de jachtbouw veel tegen komt.  

De bright & Night gaat wat meer in op sfeervolle donkere tinten en heeft een chique uitstraling. Hier zijn de handgemaakte composieten afwerkingen ook prachtig in het camper interieur verwerkt. Deel deze webpagina met je camper vrienden 🙂

Bright&Night - Wood&Mood
Interieur keuzes
Bright&Night - Wood&Mood
Wood&Mood - Bright&Night
Bright&night - Wood&Mood
Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Buscamper met lengtebedden om in weg te dromen

Slapen in een camper of buscamper kan nog wel eens een lastige en vooral vermoeiende ervaring zijn.  Het froli comfort bed systeem met op maat gemaakte koudschuim matrassen zorgt voor een heerlijke nachtrustEindelijk kan je nu in een Mercedes Sprinter van nog geen zes meter heerlijk in de lengte slapen.

 

De Roadtrip gaat nog een stap verder want je kan met de Zwaardvis tafelpoot alle kanten op. Hij kantelt en draait in alle standen. In een hand omdraai laat je de tafel zakken om een groot 2 persoons camper bed te krijgen.

1: Tafel met rondzit

2, Camper tafel slaapmodus

3, Rugkussens worden ingelegd 

4, Het ultieme buscamper bed!

Mercedes Sprinter, de juiste basis voor de Roadtrip 595L

Het uiterlijk van de nieuwe Sprinter een volgt het moderne Mercedes-Benz designconcept ’emotie en intelligentie’. Innova heeft dan ook gekozen voor de Mercedes Sprinter als basis voor de Roadtrip camper modellen 

De juiste camper veiligheidssystemen

De Roadtrip is op veiligheid doorontwikkeld. Het aanbod varieert van de standaard zijwind assistent, de optionele actieve remassistent en de spoorassistent. Nog nooit is jouw camper zo veilig geweest.

 

Zij wind-assistentie
Rijstrook-assistentie
Afstands-assistentie

Camper Succes moet worden aangedreven

De viercilinder dieselmotor in drie vermogensklassen en de V6-dieselmotor blinken uit in kracht en efficiëntie. De beproefde motoren zijn wat betreft het brandstofverbruik verder geoptimaliseerd, bijvoorbeeld door de wrijving in de motor te verminderen. Alle motoren zijn zowel met een handgeschakelde versnellingsbak als een automatische transmissie leverbaar.

De Roadtrip 595L
Voldoet aan de :
Euro 6 emissie norm

De eerste negentraps automatische transmissie in het camper segment.

De Mersedes-Benz Sprinter is standaard uitgerust met de hand geschakelde versnellingsbak Nieuw voor de Mercedes Sprinter is de innovatieve negentraps automatische transmissie. 

 

camper automaat
Handgeschakelde 6 versnelling
Klik Hier

Een andere innovatie is dat de Roadtrip camper automaat met behulp van een keuzehendel aan het stuurwiel kan worden bediend. Daarnaast kan met behulp van de stuurschakel paddles handmatig worden geschakeld.

 

geïntegreerde
Achteruit rij camera

Wifi aan boord in de camper

De Roadtrip 595L
Heeft de nieuwste
Multi-media

Het nieuwe MBUX-multimediasysteem met touchscreen, dat zich kenmerkt door een intuïtieve touch bediening, display met hoge resolutie en een groot aantal communicatie- en infotainment functies is zijn tijd ver voorruit. De Roadtrip camperbus navigeert jou gemakkelijk en vooral veilig naar de volgende camperplaats.

 

Draaibare camper stoelen

Draaibare
Elektrische stoelen
met verstelbare
Lendesteunen

De Roadtrip is standaard uitgevoerd met comfort stoelen voorzien van elektrische verstelbare lendesteunen. De voorstoelen zijn leverbaar in drie aantrekkelijke bekledingen: stof Caluma , stof Maturin en lederlook Artico.