Camper dealers Roadtrip

Speciaal voor de Roadtrip is er hard gewerkt aan een camper dealer netwerk verspreid door Europa. Deze camper dealers hebben stuk voor stuk ervaring met het verkopen van nieuwe en tweedehands campers. 

Camper dealers Nederland​

Bij alle dealers staat klantgerichtheid centraal en is er uiteraard de mogelijkheid je eigen Roadtrip camperbus van het juiste onderhoud te voorzien. Een camper kopen is een heel avontuur en voel je dus vrij om bij Europese dealers de Roadtrip in de showroom te bewonderen onder het genot van een kop koffie of thee. 

Camper dealers Nederland

In Nederland is de Roadtrip te bezichtigen bij Van Drogen Campers in Leeuwarden, Camperconsult in Dronten, De Shelter campers en caravans in Amstelveen en Haffkamp Holidays in Sittard. 

Camper dealer Belgie

In Belgie is de Roadtrip te zien bij het prachtige camper bedrijf Dicar met 2 vestigingen. De Roadtrip 595L staat in de showroom bij de hoofdvestiging in Geel.

Camper dealers in Duitsland

In het grootste camper land van Europa staat de Roadtrip bij Dümo in Dülmen, Dümo in Emmerich, Mein Autohaus Melzer in Jestetten en bij Glück Freizeitfahrzuege in Sulzemoos. .

De Roadtrip is te zien bij onze partner camper dealers: