Camper dealers België

Voor de Belgische mobilhome camper markt is gekozen om de Roadtrip camper bus bij Dicar Motorhomes onder te brengen die met vier vestigingen de Belgische buscamper en camper markt goed vertegenwoordigd.

Dicar Motorhomes

Dicar motorhomes is een familiebedrijf dat uitgegroeid is tot de motorhome specialist van België met het ruimste aanbod wagens in voorraad. Dicar in Geel heeft continu meer dan 300 nieuwe en 100 tweedehands motorhomes in stock. 

Over de verschillende filialen van de Dicar groep kies je uit 18 merken en 600 uit voorraad leverbare motorhomes. Bovendien biedt Dicar eigen, exclusieve series aan als antwoord op de wensen van de Belgische motorhomegebruiker.  

De Roadtrip bij Dicar in Geel

Kiezen voor Dicar is kiezen voor het totaalpakket. Van bij het prille begin in jouw ontdekkingstocht tot de aankoop en de service na verkoop.

Ons gepassioneerd verkoopteam helpt je graag om de meest geschikte motorhome te vinden a.d.h.v. hun ervaringen en jouw persoonlijke voorkeuren. In onze werkplaats met 40 deskundigen kan je dan weer terecht voor het onderhoud van jouw mobilhome, het plaatsen van accessoires en herstellingen. 

De Roadtrip 595L is te zien bij Dicar motorhomes te Geel, de Roadtrip camper dealer van België.  

Wij hebben de nieuwe Roadtrip 595L Bright & Night Mercedes Sprinter Automaat in de Dicar vestiging van Geel staan
Automaat
Wij hebben de nieuwe Roadtrip 595L Bright & Night Mercedes Sprinter Automaat in onze showroom.

Mercedes