4x4 Camper

Offroad, 4×4, 4wd, expeditie camper, het schreeuwt allemaal avontuur en dat begint met de Roadtrip 4×4 buscamper.

Zoals bij iedereen begint de vakantie met de vraag “waar gaan we heen dit keer?”. De route du soleil kennen we inmiddels uit ons hoofd. Italie heeft ook weinig verassingen meer. De gotthardtunnel staat ook ieder jaar weer vast…

Ja, het is een feest van clichés maar die clichés doorbreken lukt alleen met extreme maatregelen.

 

Sprinter 4x4, dat is waar het avontuur begint!

Waar te beginnen? De gebaande paden verlaten! Door de natuur tot aan de Noordkaap, de oversteek met de 4×4 camper per ferry wagen en de rotsachtige kusten, geisers en vulkanen van IJsland verkennen of juist bij Gibraltar de oversteek naar het Afrikaans continent maken en de woestijnen en oases doorkruisen met een 4×4?

 

Camper met Vierwielaandrijving

De mogelijkheden worden een stuk groter met de luxe van vierwielaandrijving. Combineer dit met een set goede banden, een lier voorop de auto en zonnepanelen op het dak en niemand houdt je camper vakantie meer tegen. Speciaal voor de avonturier, de camperaar die meer wil of de bestuurder die iets meer indruk wil maken met het dikke uiterlijk.

 

mercedes sprinter 4x4 camper te koop

De Mercedes Sprinter 4×4 staat aan de basis van deze uitdagende reisgezel. Ook hier is de keuze voor een basis van Mercedes weloverwogen. De lage giering helpt je met steile hellingen en het vinden van tractie..

De vernieuwde elektronisch gestuurde vier wiel aandrijving van de nieuwe 4×4 Mercedes-Benz sprinter, die wanneer nodig onafhankelijk de wielen remt zorgt voor verbeterde grip, een stabieler rij gedrag in het veld en zorgt dat de 4×4 camper optimaal functioneert in die normaal zo lastige omstandigheden.

Bijkomend voordeel is dat er geen traditioneel 4×4 differentieel geplaatst hoeft te worden. Dit spaart aanzienlijk in gewicht en betekent dat er geen enkele luxe ingeleverd hoeft te worden.

4x4 camper bouwen met 'Innova Individual' 

Eindelijk je droom  realiseren? Je kan de plannen die al jaren op de plank liggen werkelijkheid laten worden! Eigen inbreng in de bouw van jouw 4×4 camper is van harte welkom. Vraag naar de mogelijkheden bij  ‘ Innova Individual’. 

Maximale Bodemvrijheid

Een groot voordeel van de roadtrip 4×4 buscamper is de grote bodemvrijheid, wat uiteraard echt een must is in ruw terrein. Om de hoge instap te compenseren levert Mercedes-Benz  een volledig elektrische instaptrede, zodat je toch veilig kunt in – en uitstappen. 

4x4 camper redenen voor de Sprinter

Naast de grote bodemvrijheid, maximale grip door het electronisch gestuurde differentieel en het stoere uiterlijk heeft de Sprinter nog een groot voordeel opzichte van zijn concurrentie. Mercedes heeft als een van de weinige merken gekozen voor de 7 traps vol-automaat in combinatie met vierwielaandrijving. Hiermee wordt het comfortabele met het functionele gecombineerd.

Personaliseer de Roadtrip 4x4 camper

Stem het interieur af op het stoere exterieur van de Sprinter 4×4. Personaliseer de Roadtrip en kies uit de verschillende kleurstijlen. De Roadtrip 4×4 is vanaf nu ook uitvoerbaar in de speciale Black&White edition. 

 

Bekijk de 4x4 buscamper bij een van de Roadtrip dealers

Informeer gerust naar de 4×4 Sprinter camper bij een van de Roadtrip dealers. Ervaar het avontuurlijke gevoel en de echte off-road beleving met een proefrit. Het overzicht van alle dealers vind je hier